VÅRE MERKER

Tekoda Elektro håndterer alt av elektroarbeid og arbeid på ulike prosjekter hos kunder. De står for befaring og prosjektledelse, samt alle monteringer, installasjoner og konfigrering av elektriske systemer hos alle våre kunder. Våre ansatte har svært høy kompetanse på elmaterialer samt lang erfaring fra bransjen som kommer kundene til gode.

Tekoda Elektro fungerer som en komplett leverandør og bistår kunden med råd og god hjelp både til bruk og vedlikehold av systemene de installerer. Tekoda fungerer dermed som en totalleverandør av produkter og tjenester til sine kunder.

www.tekodaelektro.no

Elmaterialer leverer produkter av svært høy kvalitet, og tilbyr et svært bredt utvalg av alt du trenger innen nettopp elmaterialer. Noen av produktkategoriene de tilbyr er kabler, TV og lyd, lamper og lys, varmefolie, ventilasjon og verktøy du trenger for å fullføre installering.

I tillegg til å levere et svært bredt utvalg av produkter, er også produktene i seg selv av høyeste kvalitet. Elmaterialer tilbyr både produkter til hjem og privatpersoner, samt til større prosjekter og håndverkere. På denne måten kan du selv velge hva som passer ditt behov best.

www.elmaterialer.no

Varmeplus leverer varmesystemer som fjerninfrarødvarmet gulvsystem som leveres både til private hjem, samt til større lokaler dersom kunden ønsker det. Systemet leveres og monteres i ditt hjem på en enkel og god måte. Takket være et brukervennlig system kan du enkelt regulere varmen i gulvet og dermed i resten av hjemmet slik at det passer deg og dine preferanser.
Varmesystemene fra Varmeplus kan også brukes utenfor hjemmet, og er svært anvendelige i både større bygninger som lager, varehus, messehaller, kontorlokaler samt ved bruk av terrarium eller ved dyreoppdrett. Det kreves ingen støp eller andre invaderende grep for å legge varmesystemet, noe som gjør at montører og kunder trives svært godt med produktet.

www.varmeplus.no